Maanantai 7.3.

LIHA 11,30
Paistettua naudan jauhelihaa & kauden kasviksia chimichurri -kastikkeessa (m, g)
Paistettua naudan jauhelihaa lihakauppiaaltamme Hasulta, lohkottua perunaa ja sesongin kasviksia chimichurrikastikkeessa, kaik yhes koos! Terveellistä ja herkullista. Aidon chimichurrissa on tuoreita yrttejä, valkosipulia ja punaista chiliä. Kylmäksi kastikkeeksi tuoreella basilikalla maustettu dippisoosi.

VEGE 10,90
Porkkananugetit, lohkoperunaa & basilikadippi (veg, g, dippi saatavilla veg)
Seesaminsiemenillä kuorrutettuja meheviä vegenugetteja porkkanasta ja punaisista linsseistä. Kaveriksi lohkopottua ja kastikkeeksi tuoreella basilikalla maustettua dippiä.

Basilikadippi (l, g, saatavilla veg)
kuuluu molempiin ruokiin

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Tiistai 8.3.

LIHA 11,30
Broileri & aurajuustorisotto (l, g)
Tämä risotto on niille, jotka tykkäävät ananaksesta pizzassa! ???? Täyteläinen italialaiseen tapaan valmistettu risotto, jossa paistettua broileria, aurajuustoa, tuoretta ananasta, valkoviiniä ja yrttejä. NAM!

VEGE 10,90
Paistettua tofua, makeaa paprikaa ja sipulia sekä maustekurkkua tomaatilla höystetyssä täyteläisessä kaurakermakastikkeessa. Lisukkeena yrttiriisiä. (veg, g)

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Keskiviikko 9.3.

LIHA 11,30
Lihapullat talon tapaan punaisessa curryssa (m, g, sis. kalakastike)
Thaimaalaiseen tapaan maustettuja paistettuja täyslihapullia talon punaisessa curryssa, joka on saanut makunsa tuoreesta sitruunaruohosta, kaffirlimetin lehdistä, punaisesta chilistä, inkivääristä ja limestä

Jasmiiniriisi (veg, g)

VEGE 10,90
Tofu Pad Thai (veg, g, sis. päh)
Paistettua tofua, riisinuudelia, kasviksia, paahdettuja maapähkinöitä ja mungpavun ituja talon pad thai kastikkeessa

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Torstai 10.3.

LIHA 11,30
Karamellisoitua kanaa farang style (m, g, sis. osterikastike)
Karamellisoitua broileria aromaattisessa kastikkeessa aasialaisittain farang style, kevätsipulia, chiliä ja paahdettuja seesaminsiemeniä

VEGE 10,40
Malaysian pumpkin curry (veg, g)
Myskikurpitsaa, perunaa, bambun versoja, maissia ja chiliä raikkaassa ja täyteläisessä, sitruunaruoholla, kaffirlimellä ja limellä maustetussa malesialaisessa curryssa, tuoretta korianteria ja kevätsipulia

Jasmiiniriisi (veg, g)
Lisukkeena molempiin ruokiin

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Perjantai 11.3.

LIHA 11,30
Burgundin kanaa (l, g)
Ranskalainen mieltä ja kehoa lämmittävä klassikko ruoka, jossa mureaksi haudutettua broileria tuoreella timjamilla höystetyssä täyteläisessä valkoviinikastikkeessa

Peruna-juuresmuusi (l, g)

VEGE 10,90
Tomaatti-basilikarisotto (veg, g)
Täyteläinen risotto, jossa paahdettuja miniluumutomaatteja, tuoretta basilikaa ja fenkolia, valkosipulia, timjamia ja valkoviiniä

SALAATTIBUFFET 9,90
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi